Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Açılıp - kapanma emeklevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu kondisyon kontrol edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde hileıyoruz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı tetebbu geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Demetevler mahallesinde bulunan aksiyonletmeme İtfaaiye müfredatına amelî şekilde yangın cıkış bapsı gestaltlması gerekmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun destur olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca Yangın çıkış kapısı istanbul olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve aksiyonlevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve esir koşullarına dayanıklı çelik yahut allıküminyum kabilinden salim malzemelerden mimarilır.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu gidiş yangın merdiveni imalatı ciğerin gereken özenin gösterilmesi gerektiğini hunıtlamaktadır. 

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli nokta ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi hırse dayanıklıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page